TOPlist

Telefon LG G3 – ukázka videa a fotografií

lg_g3_ico

Mobilní telefon LG G3 byl oficiálně představen již před několika dny a zdá se, že tentokrát míří opravdu vysoko. Jednou z velmi důležitých funkcí mobilních telefonů je jistě jejich fotoaparát. Jak novinka fotí v porovnání s ostatními mobilními telefony jsme vám již ukázali. Zajímá vás, jaké natáčí videa? Pokud ano, tak čtěte dále.

LG novinka

Internetový server Android Central, který novinku v tuto chvíli testuje, uveřejnil několik videí za různých světelných podmínek. Podle prvních náznaků vypadají videa z nového LG G3 opravdu více než dobře. Díky ostření pomocí laserového zaměřovače telefon dokáže pořídit lákavé video i za velmi špatných světelných podmínek. Kromě toho novinka od LG disponuje vylepšeným druhem hardwarové stabilizace obrazu, která zajistí velmi hezké a neroztřesené video. Na krátkou videoukázku z nového telefonu se můžete podívat níže.

http://youtu.be/KM7IFmmqfmM

 

Kromě videa uveřejnil server Android Central také několik snímků z fotoaparátu. Fotografie byly pořízeny za špatného počasí a za ne zcela optimálních světelných podmínek. I přesto si můžete všimnout více než dobrého výsledku. Na všechny fotografie se můžete podívat v odkazu níže.

g3-sample-12

Líbí se vám videa a fotky z LG G3?

Zdroj: Android Central

Zaregistrujte se na Android RoadShow do Ostravy! Nyní máte poslední šanci!

registraceHome

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)