TOPlist

Telefon LG G Flex přinese zakřivený displej s otřesným rozlišením

gflex

Vypadá to, že výrobcům mobilních telefonů již pomalu docházejí nápady na novinky, a tak začínají vymýšlet nejrůznější koncepty, které zaujmou. Letošní rok bude nejspíše ve znamení zakřivených displejů – již víme o dvou modelech, jeden od LG a druhý od Samsungu. První zmiňovaný se objevil v databázi testovacího nástroje AnTuTu, který nám prozradil některé hardwarové specifikace. Nikoho nepřekvapí, že bude novinka poháněna čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 800, nabídne 2GB RAM paměť, 32GB vnitřní úložiště, 13MPx fotoaparát a Android 4.2.2. Horší už je to s displejem, který by měl dostat úhlopříčku 6 palců a podle AnTuTu pouze 1280 x 720 pixelů. To vytvoří jemnost 244 PPI, která je dnes podprůměrná.

AnTuTu prozradilo detaily hardwarové výbavy AnTuTu prozradilo detaily hardwarové výbavy

Samozřejmě zatím nemůžeme této informaci slepě věřit, ale pokud se prokáže, bude to nemilé překvapení. Rovněž je otázkou, jak trh zakřivený displej uvítá a jakou to má vlastně výhodu pro uživatele. Podle dosavadních informací se LG G Flex začne prodávat v Jižní Koreji již v listopadu. Není ale známo, zda, či kdy, se dočkáme i v Evropě.

gflex2_verge_super_wide

zdroj: androidheadlines.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (33)