Telefon Honor 6X prozrazen databází TENAA. Zopakuje úspěch předchůdce?

honor

Huawei si na své konto za poslední dobu připsal celou řadu úspěšných modelů a je jedno, zda se jedná o telefony prodávané přímo pod značkou tohoto čínského výrobce, nebo produkty s logem Honor. V našich recenzích za poslední dobu sklidily slova chvály například telefony Honor 8, Honor 7 Lite či Honor 5X. Právě poslední zmíněný by se pak měl již brzy dočkat nástupce v podobě telefonu Honor 6X. My jsme již nyní zvědavi, zda novinka bude v tomto trendu pokračovat.

Huawei Nova Plus aka Honor 6X?

Dle informací z certifikačního úřadu TENAA bude výbava nového Honoru 6X velmi podobná nedávno představenému telefonu Huawei Nova Plus. Posuďte sami. Hunor 6X bude pravděpodobně pohánět chipset Qualcomm Snapdragon 625, tomu budou sekundovat 2 nebo 3 GB RAM. Interní úložiště by pak mělo nabídnout 32 GB prostoru pro uživatelská data, rozšířitelného o microSD karty. Displej by pak měl nabídnout 5,5″ a FullHD rozlišení – jemnost obrazu tedy činí 401 ppi.

honor 6x

Chybět by pak neměla ani čtečka otisků prstů. Odlišností oproti zmíněné Nova Plus pak má být duální fotoaparát na zádech přístroje. Bohužel však momentálně neznáme přesné specifikace tohoto hlavního fotoaparátu. Počítat lze také s podporou Dual-SIM a přítomností LTE konektivity. Dle TENAA by pak Honor 6X měl na trh dorazit s předinstalovaným Androidem 6.0 Marshmallow.

Co na dosavadní informace o telefonu Honor 6X říkáte? Překoná telefon svého předchůdce?

 

Zdroj: PhoneArena.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)