TOPlist

Telefon Galaxy Note 7 dostane novou aktualizaci

telefon Galaxy Note 7

Samsung oznámil, že vydá novou aktualizaci pro telefon Galaxy Note 7. Neočekávejte ale nějakou novou verzi Androidu, nebo něco podobného. Aktualizace se týká baterie a nabíjení.

Telefon Galaxy Note 7 se dočká aktualizace

I když byla zastavena výroba a prodej telefonu, Samsung vydá minimálně ještě jednu aktualizaci pro Note 7. Bude se týkat samotného nabíjení a baterie. Software update umožní nabít baterii jen do 60% její kapacity a bude připomínat výměnu zařízení.

Samsung Galaxy Note 7 - konstrukce, balení

Podobný update vyšel již minulý měsíc, kdy se zjistilo, že po jehož aplikaci se minimalizovalo riziko, resp. že u žádného telefonu s touto aktualizací nebyly hlášeny žádné incidenty.

Jedná se tak o další reakci na problémy s bateriemi u telefonu Galaxy Note 7. Aktualizace vychází, protože ještě stále třetina telefonů v Evropě nebyla vyměněna a Samsung se tímto způsobem snaží zachovat co největší bezpečnost zákazníků. K dispozici bude od 31. října.

„Pokračujeme v zajištění maximální bezpečnosti našich zákazníků. Tato aktualizace software je navržena tak, aby připomínala všem uživatelům Galaxy Note 7 nutnost vyměnit jejich zařízení prostřednictvím výměnného programu. Ještě jednou bychom se chtěli omluvit všem zákazníkům, že jsme směrem k nim nedodrželi vysoké standardy, které od značky Samsung očekávají a upřímně jim děkujeme za trpělivost a spolupráci,“ říká Ondřej Koubek, PR manažer Samsung Electronics Czech and Slovak.

Výměna zařízení za jiný model z portfolia chytrých telefonů Samsung a případným vyplacením rozdílové částky je stále možná. Samozřejmostí je také možnost nechat si vrátit za Galaxy Note 7 plnou pořizovací částku.

Vyměnili jste si už Galaxy Note 7, nebo jej stále používáte?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)