Vánoce a nabídka od T-Mobile. Co chystá zajímavého?

T-Mobile Vánoce

Vánoční nabídku T-Mobile spouští již 1. listopadu. Pro své zákazníky si připravil několik akcí, které by měly zpříjemnit blížící se Vánoce. Pojďme si je představit.

Vánoce u T-Mobile: Dva telefony za cenu jednoho, power banka a více TV kanálů

Noví i stávající zákazníci budou mít možnost koupit vybrané dvojice telefonů za cenu jednoho přístroje. Celý měsíc listopad to bude Samsung Galaxy A5 a Samsung Galaxy J3 za 8052 Kč. Druhou možností je pak Samsung Galaxy S7 32GB a Samsung Galaxy A3 za 19 799 Kč. V prosinci to budou jiné telefony, které operátor představí později.

t-mobile-telefony

Pokud byste si ale nevybrali z telefonů výše, tak T-Mobile zlevní některá zařízení, jako třeba Samsung Galaxy J3 za 2301 Kč, tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1 za 8051 Kč, či notebook Lenovo IdeaPad S100 za 4601 Kč. Ceny platí pro rezidentní zákazníky při uzavření, nebo prodloužení smlouvy na dva roky.

„Nabídkou dvojic LTE chytrých telefonů za cenu jednoho a dalších zařízení za dotovanou cenu chceme zákazníkům vyjít vstříc v tom, aby mohli věnovat smartphone pod stromeček svým blízkým,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile.

Power banka zdarma

Navíc ke každému koupenému telefonu nebo tabletu u T-Mobile do konce roku 2016, bude operátor dávat dárek v podobě power banky. Příjemným plusem je pak možnost výměny na kterékoliv prodejně T-Mobile nebo Slovak Telekom na Slovensku, kde vám zdarma i opakovaně vymění vybitou power banku za plně nabitou. Během vánoční akce se také budou rozdávat ke službám cardboardy nebo třeba lístky do muzea.

t-mobile-powerbanka

Poslední dárek od T-Mobile je pak pro uživatele T-Mobile TV. Těm se od začátku listopadu do konce ledna rozšíří nabídka TV kanálů z tarifů TV Základ a Standard, a to rovnou na Premium, kde je dostupných 150 programů. Vše proběhne bez navýšení ceny.

Jak je na tom LTE?

Prezentace ale nebyla jen o Vánocích. Týkala se také LTE sítí u nás. T-Mobile se chlubil tím, že za poslední rok se LTE pokrytí dostalo k dalším 29 procentům populace, ve výsledku má tedy přístup k LTE 91 procent. To odpovídá pokrytí zhruba 87 procent území. Počet měst a obcí, kde je dostupné LTE od T-Mobile se také zvýšilo z počtu 1534 na celkových 2906.

LTE pokrytí T-Mobile Q3 2016

Oproti třetímu kvartálu minulého roku, se také zvýšil podíl LTE zařízení v provozu o 32%, celkem je tedy v síti 72 procent s podporou LTE. Jedná se o zhruba 1,5 milionu zařízení. Velký boom také zažívá služba VoLTE, která má za poslední rok 9x více uživatelů.

Za minulý rok T-Mobile prodal celkem 500 tisíc nových telefonů. Většina smluv je pořízena zároveň s novým zařízením, které si uživatelé berou na splátky bez navýšení.

Co říkáte na Vánoce u operátora T-Mobile?

Zdroj: TZ, TK.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)