T-Mobile postihl masivní výpadek sítě!

no_signal_found_by

Společnost T-Mobile postihl v noci ze včerejšího dne na dnešní masivní výpadek sítě. Týkal se pouze některých čísel, postižených bychom však mohli napočítat do tisíců. Problém nastal ve chvíli, kdy se uživatel pokusil přihlásit telefon do sítě. Registrace proběhla neúspěšně a uživatel tak nemohl využívat hlasové služby, SMS, ani mobilní data.

t-mobile-logo

T-Mobile o tom včera informoval na svém Facebook účtu:

Vážení zákazníci, moc se omlouváme, ale v současné chvíli řešíme problémy s přihlašováním čísel do sítě, může se proto stát, že se ve vašem telefonu bude síť hlásit jako nedostupná. Kolegové z technologického úseku věnují řešení maximální prioritu.

Dle slov mluvčího společnosti by dnes již mělo být vše v pořádku. Potvrzují to i slova z Facebooku společnosti T-Mobile:

Vážení zákazníci, problém s přihlášením do sítě se nám v noci podařilo vyřešit. Některé chytré telefony si ale bohužel stále pamatují chybné nastavení a je potřeba jim trochu pomoct. Zkuste proto telefon vypnout, 5-10 minut počkat a znovu zapnout (a toto příp. opakovat, dokud se problém nevyřeší). Děkujeme za pochopení.

Pokud máte stále problémy s registrací SIM karty, zkuste telefon vypnout a zapnout. Pokud se vám stále nedaří problém napravit, můžete si alespoň dlouhé chvíle zkrátit u následujícího videa.

Nightwork – Čekám na signál

Nightwork - Čekám na signál

 Postihly vás výše zmíněné problémy?

Zdroj: Facebook

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (26)