Switchr – elegantní a jednoduché přepínání aplikací

switchr

Kvalitních aplikací není nikdy dost. Bohužel v Google Play se dobré „apky“ hledají opravdu jen stěží a to zejména ze začátku, kdy o nich veřejnost příliš neví. Podobnou situací si prochází i autor Mohammad Adib, který je znám především jako XDA vývojář, s aplikací Switchr. Tato aplikace vám umožní snadno a rychle přepínat mezi aplikacemi bez sebemenšího problému.

switchr

Switchr nabídne 3 druhy zobrazování, přičemž si tak můžete vybrat, zda se má aplikace zobrazovat na okraji (půlkruh), ve středu nebo coby tabulková okénka. Switchr ve výchozím nastavení zobrazuje poslední použité aplikace, avšak umožňuje si také vytvořit svůj seznam aplikací a to s limitem šesti pozic.

Switchr – App Switching Revolutionized (Version 3.0)

Switchr - App Switching Revolutionized (Version 3.0)

Switchr navíc dokáže přeměnit vaší navigační lištu (dlouhé podržení tlačítka Domů) v právě takovýto přepínač. Avšak v tomto případě je již nutná placená verze, která stojí bezmála 40 Kč. Za tyto peníze nabízí více možností ve přizpůsobování si aplikace, root funkce a také módu „blacklist“. Aplikace Switchr je kompatibilní se zařízeními od verze Androidu 2.1, což rozhodně potěší majitele starších strojů. Ke stažení je zdarma a po půl hodince používání mohu Switchr jedině doporučit.

Switchr - App Switcher
Switchr - App Switcher
Switchr Pro Key
Switchr Pro Key

Vyzkoušeli jste novou aplikaci Switchr? Jak se vám zamlouvá?

Zdroj: phonearena.

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)