TOPlist

SwiftKey chystá zajímavou aktualizaci emotikon

SwiftKey

SwiftKey je jednoznačně jednou z nejvíce využívaných klávesnic třetích stran, kterou lze v obchodě Google Play najít. Svou uživatelskou základnu si tato aplikace dokázala vybudovat během řady let své existence. Vývojáři klávesnice totiž velice trpělivě naslouchají názorům a přáním svých fanoušků, a ty následně přinášejí ve svých aktualizacích. Poslední update, který prochází testovací fází před uvedením do ostrého provozu ocení především ti, kteří své zprávy rádi doplňují o emotikony.

SwiftKey - Beta1

Právě psaní tzv. „smajlíků“ se dočká inovace, která nám značně usnadní jejich psaní. Nově se totiž dočkáme vylepšené predikce zahrnující právě emotikony. Aplikace automaticky rozezná kontext psaného textu a následně nám nabídne hodící se emotikony v nově přidaném panelu. Ten budeme navíc moci pohodlně umístit na námi zvolené místo a nestane se tak, že by nám nově přidaná položka překážela. Pokud by však někdo novinku nechtěl využívat, bude jí moci snadno deaktivovat.

SwiftKey - Beta

Jestliže jste netrpěliví a rádi byste si pozměněnou klávesnici SwiftKey vyzkoušeli, bude nutné se registrovat do právě probíhajícího betatestu. Učinit tak snadno můžete pomocí tohoto odkazu. Další možností je potom využití neoficiálního zdroje a aplikaci z něho stáhnout. Tuto cestu však považujeme za krajní řešení, neboť s sebou přináší určité riziko.

Využíváte klávesnici SwiftKey, nebo se spokojíte s tou, která je součástí systému?

Zdroj: androidpolice.com.

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)