Super Mario Run má spuštěné předregistrace v Obchodě Play

super mario run

Hra Super Mario Run, kterou Nintendo oznámilo na konferenci Applu, měla být nějaký čas exkluzivitou pro jablečný operační systém. Jak se ale nyní zdá, exkluzivita nejspíš nepotrvá příliš dlouho. Již nyní je hra uvedena v Obchodě Play, ale zatím ji není možné stáhnout. Namísto tlačítka k instalaci můžeme vidět tlačítko k předběžné registraci, díky kterému budete upozorněni, jakmile bude hra pro Android oficiálně spuštěna.

super-mario-run-predregistrace

Super Mario Run se již brzy podívá na Androidí smartphony

Ptáte se, kdy přesně hra vyjde? Na to vám bohužel neodpovíme. Nintendo k tomu totiž žádné informace neposkytlo. Teprve před pár týdny byla hra spuštěna na jablečných zařízeních a téměř okamžitě se stala hitem. Již nyní má hra v Apple App Storu „zářez“ za 37 milionů stažení a za první tři dny hra vygenerovala zisk 14 milionů $.

Super Mario Run – Gameplay Walkthrough Part 1 – World 1, Toad Rally, and Kingdom Builder! (iOS)

Super Mario Run - Gameplay Walkthrough Part 1 - World 1, Toad Rally, and Kingdom Builder! (iOS)

Prvotní nadšení ale podle některých poměrně rychle přejde. Hra je sice volně ke stažení, ale je omezena na pouhé tři úrovně. Pokud si bude chtít hráč odemknout další úrovně, bude muset Nintendu „vyklopit“ 9,99$, což je přibližně 260,- Kč.

Pokud ale hru přesto chcete vyzkoušet, ba dokonce být jedním z prvních hráčů, navštivte hru v Obchodě Play skrze widget pod tímto odstavcem a předběžně si ji zaregistrujte.

Super Mario Run
Super Mario Run

Těšíte se na Super Mario Run na Android? Podělte se s ostatními čtenáři o své názory na hru a platby v diskuzi pod článkem.

Zdroj: androidauthority.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)