Stylově se stylusem Samsung GALAXY Note 3

Samsung GALAXY Note 3

Komerční článek:

Třetí generace „tabletomobilu“ Samsung GALAXY Note se díky svým top vlastnostem probojovala na čestné místo v letošní anketě Android roku 2013 a uchází se o prvenství. Kombinuje špičkové technologie, skutečně vydařenou hardware výbavu (LTE verze má čtyřjádrový procesor s taktem 2,3 GHz) a především pokročilé ovládání pomocí stylusu S-pen. Může se pochlubit také největší operační pamětí o velikosti 3 GB, vnitřní pak 32 GB.

Galxy Note3_024_front dynamic with pen1_Jet Black

Samsung GALAXY Note 3 navíc vyniká velkorysým displejem Super AMOLED s úhlopříčkou 5,7 palce a Full HD rozlišením (1 920 × 1 080 pixelů), který je perfektním prostředím pro pokročilé ovládání pomocí pera S-Pen. Při podržení pera nad displejem a stisknutím tlačítka získáte přístup k pěti užitečným funkcím: Akční poznámka, Album výstřižků, S Finder (pro vyhledávání v zařízení i na internetu), Okno pera (umožňuje provádět jednoduché úkoly kreslením) a Psaní na obrazovku (k nasnímaným obrázkům můžete psát popisky). Samsung GALAXY Note 3 bez problémů rozpozná váš rukopis a napsaný text převede například na funkci zprávy, plánovače atd. Nechybí ani funkce Více oken umožňující otevření dvou různých aplikací – v jednom okně si můžete číst zprávy, zatímco v druhém vyhledávat nebo se dívat na YouTube.

Samsung Galaxy Note 3

Dokonce lze chatovat se dvěma různými lidmi současně v aplikaci ChatON, nebo přetahovat slova a snímky z jednoho okna do druhého. Design Samsung GALAXY Note 3 kombinuje funkčnost s elegancí. Je tenký jen 8,3 mm a váží 168 gramů. Zadní kryt je vyrobený z materiálu, který působí jako kůže, takže je příjemný na dotyk a současně bezpečně drží v ruce. K dispozici je také široká nabídka příslušenství nabízející pestrobarevná flipová pouzdra, sadu pro bezdrátové nabíjení, gamepad a mnoho dalšího.

Hlasujte v anketě Android Roku 2013 pro Samsung Galaxy Note 3

android-roku-2013-hlasuj

android-roku-2013

Komerční článek:

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (24)