Aplikace Stickered for Messenger – přidejte do vašich fotografií vtipné obrázky

Converted_file_53bf9ef3

Upravujete rádi vaše fotografie a přidáváte do nich různé vtipné obrázky? Pokud ano, tak vás zcela jistě zaujme aplikace Stickered for Messenger, která pochází z dílny společnosti Facebook. Díky této aplikaci si budete moci do vašich fotek přidat různé vtipné obrázky a mnoho dalšího. Pojďme se podívat na to, jak aplikace funguje a jestli stojí za to si ji stáhnout.

Stickered for Messenger

Po prvním zapnutí aplikace se objeví rovnou hlavní obrazovka. Celé ovládání je velmi jednoduché. Přes celý displej se zobrazí obraz z vašeho fotoaparátu. V pravé vrchní části displeje je umístěno tlačítko plus, díky kterému budete moci do fotografie přidat různé vtipné prvky. Na levé straně se nachází ikonka s přidaným obrázkem a malá popelnice, díky které obrázek jednoduše smažete. Ve spodní části displeje je poté umístěna ikonka s galerií, veliké kolečko pro pořízení fotografie a ikonka pro přepínání mezi hlavním a předním fotoaparátem.

Screenshot_2014-12-31-12-46-00

Pokud budete chtít do obrázku přidat některé vtipné prvky, tak stačí kliknout na tlačítko plus ve vrchní části. Po kliknutí se zobrazí dlouhý seznam dostupných kategorií s různými obrázky, kliknutím na danou kategorii se poté zobrazí veškeré obrázky z dané kategorie. Pro přidání obrázku do fotografie na něj stačí pouze kliknout.

Screenshot_2014-12-31-12-46-16

Úspěšným přidáním to však nekončí. Jednotlivé obrázky můžete zvětšovat, zmenšovat, můžete s nimi otáčet a hýbat tak, aby pasovaly téměř na cokoliv. Úpravy však nemusíte dělat pouze v živém náhledu fotoaparátu, lze je provést i po pořízení fotografie. Až budete s připravenou scénou spokojeni, tak si výsledek budete moci buďto uložit do galerie, nebo někomu rovnou poslat pomocí aplikace Messenger od společnosti Facebook.

Converted_file_53bf9ef3

Verdikt

Aplikace Stickered for Messenger přináší zajímavý způsob, jak oživit některé pořízené fotografie. V tomto případě je však zcela jasné, že nebude aplikace vyhovovat všem. Služby tohoto rozšíření pro aplikaci Messenger tak využijí zejména lidé, kteří rádi upravují fotografie a přidávají do nich různé vtipné obrázky. Aplikace je dostupná v obchodu Google Play zcela zdarma a proto ji tak můžeme doporučit k vyzkoušení každému.

Stickered for Messenger
Stickered for Messenger

Vyzkoušeli jste aplikaci Stickered for Messenger?

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)