Star Wars: Galactic Defense – nová tower defense hra oznámena

SWGD titulka

Herní studio Mobage, stojící mimo jiné za hrou k filmu Transformers Age of Extinction, uvolnilo první informace a část vývojářského deníku k právě připravované hře ze Star Wars: Galactic Defense. Jak již název napovídá, ve hře se budeme především bránit, a nikoli pouze za pomoci známých „věžiček“. Na pomoc si totiž budeme moci zavolat známé postavy nejen ze všech šesti dílů Star Wars. V závislosti na vámi zvolené straně síly pak budete moci k obraně používat a následně i „levelovat“ například Obi-Wana Kenobiho, mistra Yodu, Darth Vadera nebo Asajj Ventress.

www.youtube.com/watch?v=ReXHk8rVH7E

Spolu s prvními informacemi spustilo studio také web, kde je možno se registrovat a po oficiálním spuštění hry díky tomu získat zdarma exkluzivní obsah. Konkrétní datum, kdy se Star Wars: Galactic Defense bude moci podívat do našich mobilních zařízení zatím vývojáři neprozradili, dočkat bychom se však měli ještě letos.

Star Wars: Galactic Defense 1

Jak to na vás působí?

Zdroje: Cnet.com, Oficiální stránky hry.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)