TOPlist

Stahujte aktualizaci Google Music – hudbu si nyní uložíte i na SD kartu

Google Music

Není to tak dávno, co česká pobočka společnosti Google všechny překvapila novou službou Naplno, díky které můžete poslouchat jakoukoliv písničku z databáze. Pokud máte aktivní datové připojení, tak můžete hudbu poslouchat online, pokud datové připojení nemáte, tak si můžete požadovanou hudbu alespoň uložit offline na domácí WiFi síti. S tím se však pojí jeden velmi zásadní problém.

Banner Google Play Music

 

Pokud jste vlastníkem levnějšího či staršího mobilního zařízení a chcete poslouchat hudbu offline, tak jste si jistě všimli, že ji doposud bylo možné ukládat pouze na interní úložiště. To v některých případech nemá velikost ani jeden gigabajt. Google tak v nové aktualizaci konečně přišel s řešením a umožnil uživatelům zvolit jako místo úložiště SD kartu. Tato funkce však není dostupná pro všechna zařízení, v tuto chvíli ji tak najdete na mobilních telefonech s Androidem 4.4 KitKat a na některých dalších jako experimentální funkci.

Google Music 2

Další novinkou je možnost sdílení odkazů na jednotlivé písničky či celá alba mezi svými přáteli na sociálních sítích, pomocí emailu či mnoha dalšími způsoby.

Kde stáhnout?

Pokud vám aktualizace doposud nepřišla, tak ji ji můžete stáhnout na tomto odkazu.

Našli jste novou funkci na vašem zařízení?

Zdroj: Android Police

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)