TOPlist

Stáhněte si oficiální tapety z Nexu 5!

nexus5_wall_ico

Asi už nikoho v těchto okamžicích nepřekvapíme zprávou, že Google včera představil pátou generaci telefonu Nexus a novou verzi operačního systému Android s číslem 4.4. Na webu se krátce po uvolnění továrního image Nexu 5 a aktualizaci Android SDK objevila spousta zajímavého materiálu – například vylepšený launcher Google Experience.

Pokud si chcete decentně vyzkoušet něco z Nexu 5, aniž byste riskovali problémy s nekompatibilitou, máte příležitost – stáhněte si některou z oficiálních tapet! Z továrního image, konkrétně ze souboru GoogleHome.apk, obrázky vyseparoval a vystavil na diskuzním fóru XDA uživatel, vystupující pod přezdívkou Omar1c.

Stáhněte si oficiální tapety z Nexusu 5! Stáhněte si oficiální tapety z Nexusu 5!

Balíček velký 10,7 MB obsahuje osm tapet ve formátu JPEG v rozlišení 3966 x 3966 obrazových bodů (dvě tapety mají rozměry 3966 x 2644). Stáhnout ho je možné ze serveru MediaFire. Abyste nekupovali zajíce v pytli, můžete si tapety prohlédnout v podobě zmenšených náhledů v následující galerii.

Zdroje: Android Headlines, Diskuzní fórum XDA, Droid Life.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)