Správce souborů Xiaomi Mi FileExplorer už můžete stahovat na všechny telefony

xiaomi mi fileexplorer spravce souboru

Správce souborů Xiaomi Mi FileExplorer je další aplikace tohoto čínského výrobce, která se objevila na Google Play. Dá se stahovat na většinu telefonů, a to i od jiných značek. V Česku se prozatím musí využít odkaz mimo Google Play.

Xiaomi Mi FileExplorer je na Google Play prozatím v zahraničí

Nejprve jsme tu měli Xiaomi kalkulačku, která se objevila na Google Play. Nyní se dostává na správce souborů. Oproti kalkulačce je zde ale menší rozdíl, aplikace je prozatím označena jako betaverze a v mnoha státech včetně České republiky se ještě nezobrazuje na Google Play. Dlouho by to ale trvat nemělo. Pokud nechcete čekat, tak můžete využít odkazu na APKmirror, ze kterého se dá Mi FileExplorer stáhnout a pak jej můžete manuálně nainstalovat. Mínusem pro někoho může být zatím i to, že je aplikace v anglickém jazyce.

Jde o klasického správce souborů s podporou přejmenovávání, přesunu souborů, kopírování apod. Nabízí ale také několik zajímavých funkcí, jako třeba možnost vybrat si jen některé typy souborů, které se vám zobrazí bez ohledu na to, v jaké jsou složce. Podporuje také komprimaci do zipu nebo rar. V aplikaci je také zabudovaný čistič, který slouží k odstranění uložených souborů v mezipaměti. Dále se přes aplikaci dá připojit i na FTP servery.

V redakci nám bez problémů aplikace fungovala na OnePlus 5, v zahraničí pak lidé informují, že jím funguje na různých zařízeních jako je třeba Galaxy S7 Edge, Galaxy Tab S2, Nexus 5X atd.

Partnerem zpráv o produktech Xiaomi je společnost Beryko.cz.

Vyzkoušíte tohoto správce souborů od Xiaomi?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)