TOPlist

Spotify vzkazuje fanouškům hudby: Podpora nových Chromecastů je tu

Spotify a Chromecast

29. září byl velký den pro celý Google a jeho příznivce. Vedle nových smartphonů Nexus 5X a Nexus 6P Google také představil nový Chromecast a Chromecast Audio. Dalším zářezem pak bylo oznámení budoucí podpory nových Chromecastů v oblíbené streamovací aplikaci Spotify. A ten den konečně nadešel.

Spotify nově na vašich obrazovkách, ve vašich rádiích

Poslední aktualizace aplikace Spotify přináší právě tolik kýženou podporu pro Chromecast i Chromecast Audio. Konečně tedy budete moci poslouchat svou hudbu na každém multimediálním zařízení, které ve své domácnosti najdete.

Autoři úspěšného Spotify tvrdí, že podpora staršího Chromecastu je v plánu také. Dokonce prý v brzké budoucnosti. Nikdo ale zatím netuší, co to znamená a kdy se dočkají i současní majitelé původní verze Chromecastu.

Spotify na HTC

Nový Chromecast a Chromecast Audio jsou určeny ke streamingu videa a hudby do všech koutů vašeho domova. Zcela nový design a zcela stará cenovka (35$ – asi 880 Kč) z něj dělají jedno z nejlepších streamovacích zařízení, které jsou dnes vůbec na trhu. Chromecast Audio navíc dokáže hudbu streamovat téměř do čehokoli, co se dá propojit 3,5mm jackem. Nyní jdou všechny argumenty stranou, protože zajímavější zařízení s podobnou cenovkou prostě nenajdete(možná kromě pochybných čínských „udělátek“).

Spotify: Music and Podcasts
Spotify: Music and Podcasts

Zdroj: AndroidAuthority

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)