TOPlist

Hra SPACECOM: Budujte své impérium a ovládněte vesmír

SpacecomArtwork_1920x1080_with_LOGO

Strategií, které se nedrží osvědčeného konceptu, který přinesla hra Clash of Clans, najdeme v obchodě Google Play jako šafránu. O to více nás dokáže potěšit každá hra přinášející svěží vítr do tohoto žánru. Jednou z nich je také SPACECOM. Ta přichází s originálním konceptem, líbivou minimalistickou grafikou a jednoduchým ovládáním.

Hra totiž využívá klasické prvky real-time strategií známé pro hráče starších PC her tohoto typu. Vše poté záleží už jen na vás a vaší taktice. Nutností je použití prostředků vašich imperiálních planet k tomu, abyste byli schopni vybudovat dostatečně silnou flotilu k obléhání a následnému ovládnutí další planetky. Tím obsadit volné hvězdné systémy a po nabrání dostatku sil a energie se začít soustředit na planety již obsazené.

SPACECOM

SPACECOM se nese ve velmi klidném tempu, které je tu a tam přerušeno válečnou vřavou. Hlavní důraz se však klade na taktiku a strategii. Hra nabízí klasickou singleplayerovou kampaň, ale najdeme zde také dva multiplayerové režimy. Pokud máte rádi vesmír a patříte mezi skupinu lidí, kteří chtějí u hraní her také trochu přemýšlet a plánovat bitvy, čeká SPACECOM, který je možné stáhnout z obchodu Google Play za 110 Kč, právě na vás.

Trailer ze hry SPACECOM

SPACECOM Launch Trailer

SPACECOM Launch Trailer

Zdroj: androidpolice.com.

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)