Soutěž: Navrhni tričko a vyhraj Samsung Galaxy S III

navrhnete tricko a vyhrajte samsung galaxy s3

Android v současné době není jen motorem nejvýkonnějších telefonů, ale také stylovou záležitostí. Systém se zeleným robotem ve znaku si za poměrně krátkou dobu získal obrovské množství fanoušků, kteří se nebojí ukázat, jaký vztah k němu mají. Jak ale předvést světu, že i vy patříte mezi podobné nadšence a nestydíte se za to? V redakci jsme usoudili, že přínosem pro androidí komunitu a naše čtenáře bude nová kolekce triček s tématikou systému Android. Proto jsme si pro vás spolu s naším partnerem Samsung připravili soutěž „Navrhni tričko a vyhraj Samsung Galaxy S III“. Konec názvu této soutěže skutečně není překlep. Nejlepší návrh od našich čtenářů totiž získá vlajkovou loď společnosti Samsung, ultimátní přístroj Samsung Galaxy S III, který byl představen teprve nedávno, v ruce jej měla jen hrstka vyvolených a díky portálu SvětAndroida.cz a společnosti Samsung může říkat „pane“ právě vám! Začínáme dnes, soutěžit můžete celý měsíc a již za týden začíná hlasování pro první porci návrhů.

Rozcestník

  1. Datum konání soutěže
  2. Co můžete v soutěži vyhrát?
  3. Jak se zapojit do soutěže?
  4. Návrh trička krok za krokem
  5. Pravidla soutěže
  6. Hlasovat můžete zde!

 

Soutez banner

Datum konání soutěže

Soutěž bude trvat přesně měsíc, tj. od dnešního dne (14. 5. 2012) do 14. 6. 2012. Po prvním týdnu soutěže (pondělí 21. 5. 2012) budou na webu zveřejněny dosud zaslané návrhy a začne hlasování. Své návrhy můžete zasílat i v průběhu hlasování až do 31. 5. 2012, budou mít však méně času pro získání co největšího počtu hlasů.

Co můžete v soutěži vyhrát?

1. místo – Samsung Galaxy S III

1268643-img-samsung-galaxy-s-iii-3-v1

Vlajková loď společnosti Samsung, která byla představena tento měsíc v Londýně na akci Samsung Unpacked 2012. Tento přístroj zaujme především obřím 4,8″ HD displejem s technologií SuperAMOLED HD a čtyřjádrovým procesorem z rodiny Exynos, čímž se S III stává jedním z nejvýkonnějších a nejvybavenějších telefonů na světě. Ani systém nezůstal jen u základních funkcí Androidu a nově přibývá také například hlasové ovládání, rozpoznávání obličejů, funkce Best Photo, AllShare Cast a další. Více informací o přístroji naleznete zde.

Srovnání aktuální ceny telefonu Samsung Galaxy S III v českých e-shopech: [aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

2. místo – Samsung Galaxy S II

 

 

Samsung-galaxy-s-2-vs-iPhone-4-comparison-137×250 Legenda, která vstoupila na trh v únoru 2011 a zajistila si bezesporu titul nejúspěšnějšího androidího telefonu v historii. Se svým výkonem, vybavením a konstrukcí se „esdvojka“ vrhla na mobilní trh, kde válcovala jednoho soupeře za druhým. 4,3″ SuperAMOLED HD Plus displej a výkonný dvoujádrový procesor Exynos umožnil přístroji zvládat nejnáročnější operace s velmi pohodlným ovládáním a skvělým podáním obrazu. Recenzi přístroje naleznete zde. Srovnání aktuální ceny telefonu Samsung Galaxy S II v českých e-shopech: [aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

3. místo – Samsung Galaxy Xcover

Samsung-Galaxy-Xcover Sportujete a bojíte se o svého androidího miláčka? Pracujete v nepříznivých podmínkách a potřebujete služby od vašeho telefonu? Samsung Galaxy Xcover je přesně pro vás. Velmi odolný telefon, který se nemusíte bát kdekoliv odložit a kdekoliv používat. Vydrží nápory nepříznivých podmínek v podobě vody a nečistot, pyšní se certifikací IP67. Pod touto takřka nerozbitnou konstrukcí se stále skrývají všechny vymoženosti moderního operačního systému Android, konkrétně ve verzi 2.3. Další informace o přístroji naleznete zde.
Srovnání aktuální ceny telefonu Samsung Galaxy Xcover v českých e-shopech:
.[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Jak se zapojit do soutěže?

Hlavní zbraní v této soutěži je originální myšlenka, kterou se vám podaří přenést do návrhu designu trička. Se slovy jako grafika či vektory si vůbec nelámejte hlavu, s naším návodem zvládne vytvořit originální návrh skutečně každý. Všichni soutěžící dostanou k dispozici šablonu, do které svůj potisk a návrh snadno umístí. Návrh potisku může obsahovat maximálně 6 barev (přechody jsou chápány jako další barva). Doporučená velikost je max. 36 x 38 cm. Svá díla nám zasílejte na e-mail soutez@svetandroida.cz ve formě vektorové grafiky. Do e-mailu připište své údaje (název návrhu, jméno, e-mail, telefonní číslo), abychom vás mohli kontaktovat s výhrou.

Soutěžní e-mail s návrhem musí obsahovat také větu: „Jsem seznámen s pravidly soutěže a souhlasím s nimi.

Tshirt-Android-VS-Apple

Pokud návrh projde schvalovacím procesem, bude zařazen do hlavní soutěže. Počet návrhů od jednoho uživatele není ničím limitován, hlasovat však smí každý jen jednou. Stejně tak si vyhrazujeme určitá práva ohledně návrhu triček, mezi kterými nechybí nutnost dodržet připravenou šablonu, zákaz poškozování značek SvětAndroida.cz a Samsung, zákaz používat již existující grafiku, musí se jednat o vlastní návrh a ke všem materiálům v návrhu musíte vlastnit autorská práva. Celé znění pravidel najdete zde.

Jak správně postupovat v soutěži?

  • navrhněte potisk na tričko (musí splňovat všechna pravidla)
  • zašlete návrh na e-mail soutez@svetandroida.cz
  • počkejte, až redakce zařadí návrh do ankety
  • podpořte svůj výtvor

Aby měl váš návrh největší šanci na úspěch, nebojte se spustit masivní kampaň a získat na svou stranu spoustu hlasujících. Rozpoutejte peklo na sociálních sítích Google Plus, Facebook a Twitter. Zapojte úplně všechny!

Jak hlasovat pro nejlepší návrh?

Registrace vám zabere několik sekund a kromě toho, že zaručí spravedlivější výsledky ankety, budete mít možnost své přihlašovací údaje využít i do budoucna (již brzy). Připravujeme pro vás totiž několik zajímavých novinek, takže se registrace skutečně neztratí a vy si tak aspoň zajistíte, že vám nikdo nezabere oblíbenou přezdívku. Jednejte proto rychle :).

Návrh trička krok za krokem

Své tričko můžete vytvořit v libovolném vektorovém editoru. Z aktuálně dostupných je to například Adobe Illustrator (Demo), CorelDraw (Demo) nebo Gimp (Zdarma). Po nainstalování si stáhněte naši šablonu a tu poté otevřete v jednom z vektorových editorů. Pro grafický návrh používejte pouze vektory (tvary, křivky, nikoliv rastrové nástroje jako štětec atp.) a paletu maximálně 6 barev bez přechodů. Své práce zasílejte ve formátu AI, PDF nebo EPS.

Návod na návrh trička do soutěže na portále SvětAndroida.cz

Návod na návrh trička do soutěže na portále SvětAndroida.cz

Šablonu pro návrh trička stahujte zde

Jak zpracovat grafický návrh v programu Adobe Illustrator?

Pokud pro práci zvolíte Adobe illustrator, pak tu pro vás máme jednoduchý návod. Stáhněte si šablonu na počítač. Spusťte si Adobe Illustrator a z nabídky (File -> Open) si otevřete staženou šablonu (Tričko bílé.ai nebo Tričko černé.ai). Nyní již máte vše připraveno k práci. Na levé straně obrazovky máte nabídku nástrojů (Pen tool, Line segment tool, Rectangle tool, …). Podržením myši na daném nástroji se zobrazí nabídka dalších podobných nástrojů, v případě čtverce máte v nabídce například obdélník, kružnici a další. Barvy nakreslených tvarů vybíráte vlevo nahoře. Jakmile dokončíte svou práci, je potřeba výsledek správně uložit. V případě práce v Adobe Illustrator zvolíte z horní nabídky možnost File -> Save As. Zadáte název a necháte zvolený typ souboru Adobe Illustrator (*.AI) a uložíte. Výsledný soubor nám poté pojmenovaný pošlete na e-mail.

Tričko bílé

Pravidla soutěže

Před účastí v soutěži si prosím pečlivě přečtěte pravidla naší soutěže. Předejdeme tak zbytečným nedorozuměním. Celé znění pravidel naleznete zde.

Proměňte svou myšlenku do návrhu trička, připojte se k naší soutěži a díky SvětAndroida.cz a společnosti Samsung vyhrajte Samsung Galaxy S III!

samsung-logo

Mediálním partnerem soutěže je web o mobilních telefonech www.SmartMania.cz a největší české fórum o Androidu www.AndroidForum.cz.

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (110)