Sony Xperia XZ Premium brzy vychází: Nahrávání v 960 fps bude hlavní zbraní

Sony Xperia XZ Premium

S tím, jak se přibližuje datum vydání telefonu Sony Xperia XZ Premium, začínají se objevovat i materiály s touto chystanou vlajkovou lodí od japonského výrobce. Fotoaparát telefonu bude hlavní předností, nově vydané video ukazuje proč.

Sony Xperia XZ Premium nabídne nahrávání v 960 fps

Nově vydané video natočili výhradně novináři z celého světa na tiskové konferenci ohledně chystaného telefonu. Celkově bylo použito 120 telefonů Sony, ze kterých pak režisér Chris Cairns vybral několik. Nahrávky z těchto telefonů se pak objevily v oficiálním videu, které láká právě na fotoaparát v tomto telefonu.

The world’s first Super slow motion film shot on a smartphone

The world's first Super slow motion film shot on a smartphone

Ten díky použití nového kamerového systému Sony Motion Eye dokáže natáčet pomalé video s rychlostí 960 snímků za sekundu. Pro srovnání Samsung Galaxy S8 umí natáčet videa „pouze“ ve 240 fps. To alespoň trochu ukazuje to, jak velké zpomalení v Xperia XZ Premium bude.

Novinka od Sony by se na trh měla dostat ke konci jara, přesné datum se zatím neví. Více informací o telefonu můžete nalézt v našem představení z veletrhu MWC.

Co říkáte na video v 960 FPS? Těšíte se na nový telefon od Sony?

Zdroj: androidpolice.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)