TOPlist

Sony odměňuje věrné. S předobjednávkou Xperií X přijde i exkluzivní nabídka

Sony Xperia X nabídka

Společnost Sony oznámila, že její zbrusu nová řada Xperia X bude brzy rozesílána předobjednatelům z oficiálního obchodu Xperia Store. Sony dále prozradilo, že předobjednávka přijde zákazníkům s exkluzivní nabídkou. Ptáte se s jakou? Tak to už Sony neprozradilo. Této neznámé exkluzivní nabídky se údajně dočkají všichni ti, kteří si předobjednali smartphony Xperia X nebo XA. Předplatitelé Xperií X Performance tedy mají zjevně smůlu. Alespoň to tak vyplývá z oznámení, které Sony rozeslalo.

Xperia řady X má marketing v hrsti

Japonské Sony má pravděpodobně marketing dobře promyšlený. Ve stejnou dobu totiž ještě stačilo vydat televizní reklamu, která na nejnovější řadu Xperia X upozorní řadové uživatele.

https://www.youtube.com/watch?v=IDZQE0qlrHM

Sony nyní sází na „vše nebo nic“. V současnosti sice patří tento japonský výrobce mezi trojici výrobců, kteří jako jediní na smartphonech vydělávají, v minulosti se ale proslýchalo, že pokud se prodeje nezlepší a výnosy se nezačnou znatelně zvyšovat, mohla by mobilní divize zcela skončit. Pro celou společnost Sony není mobilní divize klíčová, takže by se tak opravdu stát mohlo. Zatím ale nebudeme malovat čerta na zeď a budeme věřit, že se tento výrobce se svou novou řadou v prodejních číslech vytáhne a znovu ukáže, že na smartphonech umí vydělávat jako málokdo jiný.

Zdroj: gsmarena.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)