Sony Xperia Z2 – vlajková loď Sony představena na MWC 2014 (aktualizováno)

Z2

Veletrh MWC úspěšně odstartoval a hned po ránu na nás čekala velká událost – japonská společnost Sony představila nástupce povedeného modelu Xperia Z1 s názvem Sony Xperia Z2. Co se designové stránky týče, příliš změn oproti předchůdci nenajdeme. Displej povyrostl na 5,2 palce, přičemž velikost telefonu zůstala zachována. Sony tak zmenšilo často kritizované široké rámečky. Rozlišení je jak jinak než Full HD. Z2 opět přináší vyšší odolnost oproti vodě a prachu, jako tomu bylo v případě jedničky. Během recenzování Xperie Z1 nás příliš nepotěšil displej, který nenabídl tak dobré barevné podání či pozorovací úhly – uvidíme, jak si v tomto ohledu Z2 povede.

Sony Xperia Z2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2

Fotoaparát nabídne rozlišení 20,7 MPx a schopnost natáčet 4K video. Baterie poskytuje slušnou kapacitu 3200 mAh. Přístroj pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm 801 s frekvencí 2,3 GHz. Paměť RAM dosáhla na hodnotu 3 GB a celý přístroj běží na poslední verzi Androidu 4.4.2 KitKat. Nechybí slot na paměťové karty. Sony Xperia Z2 by měla jít do prodeje během března za zatím neoznámenou cenu.

  Chcete informace z první ruky? Sledujte nás na sociálních sítích. Nejrychlejší informace z MWC 2014!
Facebook
Google+
Twitter

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)