Sony Mobile a jeho nové vlajkové lodě na letošní Android Roadshow

sony-xperia-z3-17

Komerční článek

Sony Xperia Z3

Prémiový smartphone Sony Xperia Z3 v sobě spojuje vše, co lze očekávat od nejlepších zařízení v této kategorii, a ještě mnohem víc. V kompaktním, pouze 7,3 mm hliníkovém rámu se skrývá nepřeberné množství technologií a vychytávek. Váží pouhých 152 gramů a díky propracovanému designu dokonale padne do vaší ruky.

Vrcholný model Xperia Z3 nabízí fotoaparát s rozlišením 20,7 megapixel a obrazovým snímačem 1/2.3” Exmor™ RS, novým objektivem G Lens a – vůbec poprvé u chytrého telefonu – s citlivostí ISO 12800, takže s ním vždy pořídíte kvalitní fotografie, a to i za horších světelných podmínek. Ve spojení s procesorem BIONZ™ pro mobilní zařízení zaručuje výjimečně ostré fotografie vykreslené do posledního detailu. Vyzkoušejte také vylepšenou technologii stabilizace obrazu SteadyShot™ s Intelligent Active Mode pro stabilní a neroztřesené video. Díky schopnosti nahrávat videa v rozlišení 4K si užijete čtyřikrát vyšší kvalitu než Full HD.

Neobyčejný hudební zážitek zaručuje Hi-Res Audio technologie DNS, která redukuje okolní hluk. Xperia Z3 je vybavena dosud nejjasnějším TRILUMINOS™ displayem. Na cestě za skvělými zážitky vás již nebude nic brzdit, protože telefon je odolný proti vodě a prachu, navíc s výjimečnou výdrží baterie až na dva dny. Xperia Z3 totiž umožňuje využití úsporného režimu Battery STAMINA Mode – ten dokáže vypnout funkce na pozadí, které zrovna nepoužíváte.

Umí pracovat také s pokročilými aplikacemi Xperia Email, Kalendář a Kontakty pro pracovní využití smartphonu a podporuje synchronizaci přes Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS).

Telefon jsme pro vás recenzovali zde.

 

04_Xperia_Z3_White_Horizontal

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Sony Xperia Z3 Compact

Xperia Z3 Compact je jediný chytrý telefon s nekompromisním výkonem v úchvatně kompaktním těle, které je ideální pro ovládání jednou rukou.

Stejně jako jeho větší sourozenec Xperia Z3 je odolný proti vodě i prachu a nabízí tak nekonečné možnosti zábavy. Xperia Z3 Compact vydrží v pohotovosti až dva dny s úsporným režimem Battery STAMINA Mode.

Plně integrovaný procesor Qualcomm® Snapdragon™ 801 se čtyřmi jádry v taktu 2,5 GHz a 4G LTE modem umožňuje rychlé surfování po internetu, pohlcující zážitky s multimédii a úchvatnou kvalitu obrazu.

Xperia Z3 Compact potěší všechny smysly, sluch nevyjímaje – to díky Hi-Res Audiotechnologii DNS, která redukuje okolní hluk. Neskutečně jasný TRILUMINOS™ display v kombinaci s Live Colour LED, X-Reality™ pro mobilní zařízení a funkcí pro intuitivní vylepšení kontrastu 720p HD displej s úhlopříčkou 4,6 palce zobrazuje extrémně ostře a v živých barvách i na přímém slunečním světle.

Telefon jsme pro vás recenzovali zde.

  06_Xperia_Z3_Compact_White_Group

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Uvidíme se už 15. 11. v Praze!

Neváhejte a registrujte se!

registraceHome

A na závěr nezapomeňte podpořit svůj telefon v anketě AndroidRoku 2014!
hlasovat tlacitko

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)