Sony i1 Honami: Další snímek prozrazuje hliníkový rámeček a spoušť fotoaparátu

sony-logo

Už se to blíží. Zprávami o nové vlajkové lodi společnosti Sony, o modelu i1 Honami, se začíná plnit internet a mohlo by to znamenat, že se již brzy dočkáme oficiálního představení. Co pro vás máme dnes? Další snímek údajné podoby nového špičkového přístroje, který by měl přinést 5″ (či větší) Full HD displej, 4jádrový procesor Snapdragon 800 a hlavně pak 20MPx fotoaparát, který by mohl zamíchat se současnou kvalitou snímků z telefonů. Snímky pochází od známého serveru Xperia Blog, který už stojí za více podobnými „úniky“.

sony-honami

A co nám snímky prozradily? Kromě podoby přední strany přístroje si můžeme všimnout také hliníkového rámečku kolem displeje a separátního tlačítka pro fotoaparát. Věc, na kterou spousta výrobců zapomíná, nám se však líbí.

Žádné další zprávy bohužel nemáme, ale jsme přesvědčeni, že se vydání přístroje blíží. Zprávy o tomto přístroji se totiž objevily zhruba ve stejnou chvíli, kdy se začalo na internetu šuškat o novém tabletotelefonu Xperia Z Ultra. Tento přístroj byl vydán minulý týden. Dočkáme se tedy brzy? Uvidíme.

zdroj: androidheadlines.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)