TOPlist

Sony aktualizuje další Xperie na Android 4.4 KitKat

Feature-Image-b847a118593ab255c8d8c2a5256881e8

Japonská společnost Sony se rozhodně nijak neloudá. Po tom, co před dvěma týdny uvolnila aktualizaci pro svoji bývalou vlajkovou Xperia Z1, se výrobce rozhodl aktualizovat i další své modely a jsou jimi Xperia M2, Xperia E1, Xperia T2 Ultra a Xperia Z Ultra. Poslední zmiňované zařízení může mít aktualizaci dostupnou již s Xperií Z1.

Sony Xperia T2 Ultra

Aktualizace na Android 4.4 KitKat bude pro M2 a E1 dostupná během několika následujících dní. Sony Xperia T2 Ultra má aktualizaci dostupnou od dnešního dne. A jaké změny update přináší? Je tu samozřejmě vylepšená optimalizace a zvýšený výkon telefonů, přizpůsobivá notifikační lišta, aktualizace aplikací Sony nebo například podpora zařízení Smartband SWR10.

Aktualizace – změny a vylepšení

  • Optimalizace a vyšší výkon.
  • Přizpůsobivá n. lišta – více intuitivní a jednodušší.
  • Přidány animace, živá tapeta a domovská obrazovka ve stylu Sony PlayStation 4.
  • Aktualizace aplikací: Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select, Smart Social Camera, Walkman, Album a Movies.
  • Přidána kompatibilita se Sony SmartWear, která zahrnuje například zařízení Sony SmartBand SWR10.

Poslední aktualizaci na Xperii Z1 si uživatelé velmi pochvalovali, a tak Sony očekává, že stejný výsledek zaznamená i u svých dalších modelů z řady Xperia. Pokud vlastníte jeden z telefonů a máte již aktualizaci dostupnou, dejte nám vědět, jak se líbí.

Zdroje: b.sonymobile, Androidcentral.

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (40)