Aplikace Snapseed 2.8: Úprava fotek od Googlu dostává významný update

Editor fotografií Snapseed

Snapseed je dlouhodobě velmi dobře hodnocenou aplikací na úpravu fotek. Aplikaci původně určenou pro iOS před lety odkoupil samotný Google, přivedl ji na Android a staral se o její další vývoj. Nově pak Snapseed přichází ve verzi 2.8, která přináší řadu dlouho očekávaných novinek.

Vkládání textu a změna velikosti fotek

Snapseed 2.8 přichází s několika novými filtry, lehce pozměněným rozhraním a tradičně s několika opravami stávajících chyb. Jednou z hlavních novinek je však možnost vkládání textového pole. Text pak může využívat hned 38 rozdílných fontů a nastavit u něj lze rovněž i barva. Na vložený text lze rovněž aplikovat dostupné fotografické filtry. Dále pak lze text také umístit do různých obrazců. Styl textu si tak budete moci upravit sobě na míru.

snapseed 2.8

Další významnou novinku pak představuje možnost změny velikosti obrázků. Tato funkce si své uplatnění najde například při nahrávání fotek na sociální sítě. Jelikož současné mobilní telefony mají fotoaparáty s rozlišením i přes 20 MPx, mohou mít snímky poměrně značnou velikost. Zmenšením snímků před nahráním tak ušetříte data a snížíte potřebný čas pro jejich upload. Velikost snímků lze měnit v rozmezí od 800 x 800 px do 4000 x 4000 px.

Aplikace Snapseed 2.8 by již měla být ke stažení z Google Play. Pro uživatele, kteří tuto aplikaci neznají, jen dodáváme, že je zcela zdarma.

Snapseed
Snapseed

Používáte aplikaci Snapseed?

Zdroj: AndroidAuthority.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)