TOPlist

Jak vytvářet slow motion videa v každém Android telefonu?

slow motion easyslow nahled

Videa jsou zábava. Tím spíš ta krátká a vtipná. Spousta Android telefonů obsahuje funkci slow motion integrovanou přímo v aplikaci fotoaparátu, mnohem větší zástup uživatelů je však o možnost tvořit zpomalené záběry ochuzen. Vyzkoušeli jsme pro vás sérii aplikací třetích stran, které s tvořením zábavných slow motion videí mohou pomoci. Zvítězil titul s názvem EasySlow, který se pochlubil nejširší škálou funkcí a spolehlivostí aplikace. Vytvořte své první slow motion video podle následujícího návodu.

EasySlow pomůže s tvořením zpomalených videí

Každý obyčejný úkon je ve zpomaleném záběru tak nějak zábavnější. Co když váš telefon ale funkci slow motion neobsahuje? Nevadí. Pestrá škála aplikací v Google Play se chlubí i zástupem softwaru pro úpravu videí – konkrétně tvorbu zmiňovaných zpomalených videí. Skupinu aplikací reprezentuje EasySlow, který sice zaostává po designové stránce, nabízí však spolehlivost a funkce navíc.

Jak vytvořit zpomalené video?

  1. Stáhněte si bezplatnou aplikaci EasySlow.
  2. Po otevření aplikace věnujte dostatečnou pozornost tutoriálu – představí vám všechny funkce.
  3. Importujte do aplikace předchystané video z galerie nebo jedno natočte přímo v EasySlow.
  4. Pohrajte si s tlačítky – aplikace vám umožní video zpomalovat, zrychlovat, zrcadlit, přehrávat snímek po snímku…
  5. Vytvořte slow motion pomocí tlačítka Slow – nezapomeňte, že upravením parametrů lze video zpomalit libovolně s ohledem na vaše požadavky.
  6. Video uložte do galerie a je hotovo!

EasySlow se postará o slow motion, umí toho ale mnohem více

Aplikace je všestrannější a kromě zpomalených záběrů si poradí i s dalšími funkcemi. Mezi zajímavé vlastnosti patří možnost přehrávat video snímek po snímku a dostat se tak k fotografiím vystřiženým z videa, které lze následně sdílet nebo uložit. Stejně tak využijte možnost zrcadlení videa, kdy lze celému videu prohodit strany stejně jednoduše jako u fotografie. Aplikace je zdarma, obsahuje ale množství reklam – při upravování videa vám však práci komplikovat nebudou.

EasySlow - VideoPlayer
EasySlow - VideoPlayer
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)