Jak si nenechat ujít slevy na aplikace a hry v Google Play?

google-play

Aplikací a her zdarma je pro Android obrovská spousta. Přesto existuje mnoho aplikací, za které se vyplatí zaplatit. Jak sledovat jejich ceny a nenechat si ujít slevy na aplikace a hry v Google Play?

AppSales – svět slev na aplikace i hry

Samotný obchod Play nás o slevách neinformuje a pokud vývojář nevměstná přímo do popisu informaci, že je aplikace či hra ve slevě, ani to nepoznáme. Naštěstí existuje velmi užitečný pomocník – server AppSales. Ten sleduje ceny her a aplikací v Google Play a dokáže nás informovat o každé jejich změně směrem dolů. Díky tomu získáme velmi dobrý přehled, které aplikace se právě vyplatí koupit. Jistě nám dáte za pravdu, že často člověk pokukuje po dražší aplikaci a říká si, že až cena spadne, určitě si ji koupí.

App-sales - slevy na aplikace a hry

Aplikace – slevy na aplikace a hry vždy po ruce

Server AppSales nabízí pro uživatele rovněž aplikaci pro mobilní telefony či tablety. Výhodou je, že vás přímo do notifikační lišty může upozorňovat na nové slevy v Google Play. Ještě šikovnější je ale možnost nechat sledovat aplikace, které byste si rádi zakoupili, ale čekáte na slevu. Po instalaci aplikace AppSales stačí v Google Play najít vysněnou aplikaci, dát Sdílet a vybrat aplikaci AppSales. Tímto krokem přidáte aplikaci do seznamu přání a AppSales vás automaticky upozorní, pokud se aplikace či hra objeví ve slevě.

Není na škodu zamířit rovněž do nastavení aplikace. Užitečný je například filtr, kterým lze definovat, jaké slevy vlastně zobrazovat. K tomu poslouží i kategorie – chcete sledovat pouze slevy akčních her? Nebo jen aplikací pro komunikace?  Lze rovněž definovat, jaké slevy se budou zobrazovat a na které vás bude aplikace upozorňovat.

AppSales
AppSales

Znáte a používáte aplikaci AppSales? Využíváte často slevy na aplikace a hry?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)