Sleva na zajímavé hry v Google Play: Call of Duty nebo série Sorcery

Sleva na Sorcery

Před několika dny jsme vás informovali o první várce her, které jsou ve slevě. Dnes se objevila sleva na další tituly, které v Google Play atakují vysoká hodnocení. Je to například Call of Duty, Motorsport Manager, nebo série Sorcery.

Sleva na všechny díly Sorcery

Sorcery je hra ze žánru Gamebooků, což se dá přeložit jako interaktivní kniha. Celá série patří k tomu nejlepšímu, co můžete sehnat na Google Play. Velmi jasně to ukazuje i hodnocení všech tří dílů, které začíná na 4.5 a končí u 4.8. A jelikož se jedná o interaktivní knihy, k plnému pochopení příběhu se doporučuje pokročilá znalost angličtiny.

Sorcery! 2 Official Trailer

Sorcery! 2 Official Trailer

Sleva se vztahuje k vydání posledního čtvrtého dílu, které se plánuje na 22. září. Ten zakončí fantasy příběh se stovkami různých možností a velmi kvalitními texty. Za sérii stojí studio inkle, které můžete znát z podobně laděné hry 80 Days. Každý díl ve slevě vyjde na 30,99 Kč.

Sorcery!
Sorcery!
Sorcery! 2
Sorcery! 2
Sorcery! 3
Sorcery! 3

Motorsport Manager vás vtáhne do zákulisí závodů

Opět se jedná o hru, která má velmi vysoké hodnocení a získávala ocenění na mnoha serverech a výstavách. Mnozí ji považují za nejlepší sportovní manažer na Androidu. Na mobilní hru jsou možnosti, jak se starat o vlastní tým opravdu velké. Je potřeba správně vyvíjet auto, starat se jezdce, zaměstnance, základnu, fanoušky, sponzory atd.

Motorsport Manager – Google Play Preview

Motorsport Manager - Google Play Preview

V samotných závodech pak musíte zvolit správnou taktiku a dobře odhadnout zastávku v boxech. Ještě lépe hra funguje na větším displeji tabletu. Za 10 Kč momentálně lepší manažerskou hru v Google Play těžko seženete, hodnocení je v době psaní článku 4.6.

Motorsport Manager Mobile
Motorsport Manager Mobile

Oblíbený Call of Duty mód se zombíky v cestovní verzi

Už mnoho let je Zombie mód pro Call of Duty velice oblíbený napříč všemi platformami. Na těch mobilních existuje přímo hra Call of Duty: Black Ops Zombies, která se zaměřuje přímo jen zombíky.

Call of Duty Black Ops Zombies

Jedná se 3D akci, kterou můžou hrát až čtyři lidé na jedné mapě zároveň. Obsahuje i režim Dead Ops Arcade, což je taková “hra ve hře”. Pohled se v něm změní na top-down střílečku a v 50 úrovních můžete střílet jak je libo. Hra má hodnocení 4.1 a ve slevě stojí 47,99 Kč.

Call of Duty:Black Ops Zombies
Call of Duty:Black Ops Zombies

Hráli jste už některou z těchto her? Splnila případně vaše očekávání?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)