Skype s další aktualizací. Dožene někdy konkurenci?

skype nahled

Komunikační aplikace patří mezi ty vůbec nejvyužívanější. Není tedy divu, že prochází neustálou inovací a jejich vývojáři často přicházejí s aktualizacemi. Zatímco trhu vládnou klienti jako Facebook Messenger nebo WhatsApp, o slovo se nyní přihlásil Skype, který spadá pod křídla Microsoftu. Ten byl aktualizován na poslední verzi s pořadovým číslem 6.11.

Skype

Nová verze přináší vylepšení především na poli správy našich konverzací a sdílení fotek, videí a jiných médií. Dle slov vývojářů nebyly tyto disciplíny nikdy snazší. Pro správu konverzací tak postačí déle přidržet prst na zvoleném chatu, čímž otevřeme okno s nástroji jako smazat, vypnout oznámení a označit jako přečtené. K této funkci navíc nově přibyla možnost snadného sdílení našich fotografií a videí přímo z galerie.

Skype stále inovuje, snaží se dohnat konkurenci?

Pro snazší používání samotné aplikace vám může skvěle posloužit také náš článek, týkající se největších problémů. O její budoucnosti však nejsme zcela přesvědčeni, neboť ani přechod pod křídla Microsoftu nijak závratně nezahýbal s čísly jednotlivých uživatelů. Vše tedy ukáže až čas.

Zdroj: androidcommunity.com

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)