Google Allo dokáže proměnit selfie fotky v kreslené samolepky

Google Allo selfie fotky

Selfie fotky jsou fenomén posledních let a pravděpodobně ještě nějakou dobu tomu tak bude. Nyní se používají hlavně na sdílení zážitků na sociální sítě. Google ale vymyslel nový způsob, proč si selfie fotit. Do Google Allo přichází funkce, která ze selfie fotky vytvoří vaši vlastní sadu kreslených samolepek.

Selfie fotky se změní díky Googlu v kreslené samolepky

Google ve svém blogu vysvětluje, že tato nová funkce pro kecálka Allo využívá speciální algoritmy, aby se mohly vygenerovat unikátní sady samolepek. Ty pak můžete používat v chatu například namísto emotikonů. Algoritmus se zaměřuje na klíčové rysy v lidském obličeji, jako je například barva očí.

samolepky google allo

Společnost samozřejmě také spolupracovala s týmem umělců, kteří pomohli vytvořit grafickou část, ze které si pak algoritmy můžou vybírat potřebné části. Vytvořit se dá celkem 563 kvadrilionů unikátních samolepek. Pokud by náhodou automaticky generované samolepky nebyly podle vašeho přání, můžete si je přímo v Allo upravit. Nová funkce se v následujících dnech dostává do aplikace Google Allo.

Google Allo
Google Allo

Vyzkoušíte tuto novou funkci na generování vlastních samolepek?

Zdroj: blog.google.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)