Zajímavá plošinovka Samurai Saga vyšla na Android

Samurai Saga

Svým stylem může Samurai Saga připomínat legendární Shinobi, nicméně po vizuální stránce už je na tom mnohem lépe a navíc má i fyzikální engine. Hra se dá zdarma stahovat z Google Play.

Samurai Saga nabídne klišé, ale i pořádnou zábavu

Na hře pracovali dva bratři po dobu čtyř let. Na začátku hry vás uvítá klišé. Princezna byla unesena a jediný člověk, který ji dokáže zachránit jste vy – samuraj. Nenechte se ale příběhem odradit, hra je hodně zábavná a mnohokrát vám připomene časy u starších konzolových plošinovek. Z videa jde vidět, že se jedná o velmi rychlou akci.

Samurai Saga Trailer

Samurai Saga Trailer

K ničení nepřátel se používá meč, shurikeny a později se ve hře dají otevírat další schopnosti. Je dobré si připravit také velkou dávku trpělivosti, protože pokud jste pokročili dostatečně ve hře, nejsou už vůbec jednoduché úrovně, vývojáři museli po vydání dokonce několik levelů upravovat, aby je vůbec někdo dokončil.

Prostředí ve hře se několikrát promění. Vše se pak probíhá na co nejlepší dokončení, ohodnocení je pomocí hvězdiček. Díky tomu už někteří tuší, že ve hře nalezneme i in-game nákupy, ty se pohybují od 38 Kč do 190 Kč.

Samurai Saga
Samurai Saga

Jak se vám z traileru líbí Samurai Saga? Hráli jste nějakou hru ze série Shinobi?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)