Samsung zve na Android RoadShow 2013 v Praze

_STE8466

Komerční článek

Praha přivítá Android RoadShow 2013 již tuto sobotu 15. června a společnost Samsung, jeden z hlavních partnerů Android RoadShow 2013, u toho nebude chybět! Samsung zde představí své novinky a zájemci si budou moci vyzkoušet mimo jiné novou Samsung atrakci, tzv. Plackovačku.

Druhá letošní zastávka Android RoadShow 2013, akce, která je pořádaná pro všechny fanoušky operačního systému Android, proběhne 15. června v pasáži u Hájků, která se nachází v ulici Na Poříčí 1052/42, Praze 1, kousek od metra Florenc.

Na co se můžete těšit?

Krátce po oficiálním zahájení akce v 10.00 hod. dopoledne pro vás bude připravena půlhodinová show o jedné z nejžhavějších novinek letošního jara, smartphonu Samsung GALAXY S4. Uvidíte, jak jednoduše se dá sdílet obsah a hudba s funkcí Group Play nebo jak si se Samsung Hub užít ještě více zábavy. Pozornosti neuniknou ani možnosti jak přeměnit smartphone v dálkové ovládání televize, set top boxu nebo DVD přehrávače pomocí aplikace Watch On a mnoho dalšího. Pro návštěvníky si Samsung také přichystal novou atrakci tzv. Plackovačku. Návštěvník se vyfotí například na tablet, případně Samsung fotoaparát, fotku si upraví, něco přikreslí, zvolí pozadí apod., a následně mu jí promo tým vytiskne na placku. Nikdo tak neodejde s prázdnou.

Samsung GALAXY S4 Android RoadShow2013

Vedle pořadatelem připraveného „Hi-Tech koutku“ a „Foto koutku“ pro vás bude přichystána také speciální Samsung Experience Zóna. Tam si budete moci vyzkoušet mimo jiné unikátní funkce zařízení Samsung – například SideSync pro jednoduché ovládání vašeho smartphonu prostřednictvím počítače, snadné sdílení dat či zálohování; HomeSync čili domácí cloudové úložiště s terabajtovým harddiskem nebo Allshare Cast dongle pro zrcadlení displeje chytrého telefonu na obrazovku Smart TV.

  _STE8760

 A teď speciální akce pro dámy. Na Android RoadShow 2013 je připravena soutěž o titul Miss Android RoadShow 2013. Stačí se na akci vyfotit s Android maskotem a následné veřejné hlasování rozhodne o tom, kdo získá nejen titul Miss Android RoadShow 2013, ale i skvělý smartphone GALAXY S4 od Samsungu.

Tak nezapomeňte, v sobotu 15. června 2013 v pasáži u Hájků v Praze.

Samsung se na Vás těší i v dalších pěti velkých městech po celé České Republice. Více informací na www.androidroadshow.cz.

reg

Komerční článek

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)