Samsung představil Galaxy S4 mini v edici La Fleur

Samsung-Galaxy-S4-Mini-La-Fleur-w

Společnost Samsung je známá vydáváním speciálních barevných edicí svých zařízení. Tato speciální edice s květinovým vzorem se jmenuje „La Fleur“. Ta je pak výsadou především telefonů střední třídy. Nyní se k současným pěti modelům ( Galaxy SIII, Galaxy SIII mini, Galaxy S Duos, Galaxy Ace 2 a Galaxy Ace Duos) přidává i Galaxy S4 mini.

Varianta s přídomkem „La Fleur“ je založena na barvě Red Aurora. Tu doplňuje o výrazný květinový vzor na zádech a menší vzor nad displejem telefonu.

Samsung Galaxy S4 mini La Fleur

Veškeré parametry Galaxy S4 mini zůstávají stejné. V telefonu tedy opět najdeme 4,3-palcový Super AMOLED displej s rozlišením qHD, dvoujádrový Snapdragon 400 s taktem 1,7 GHz, 1,5 GB RAM, zadní fotoaparát s rozlišením 8 Mpx a možností nahrávat videa ve FullHD, vše doplňuje ještě 8 GB vnitřní paměti a baterie s kapacitou 1 900 mAh.

Samsung Galaxy S4 mini se začne prodávat v průběhu ledna příštího roku za doporučenou cenu 417 € (asi 11 500 Kč). Prodávat se bude v Německu, na ostatních trzích zatím není dostupnost potvrzena.

 

Zdroj: GSMArena

Filip Valtr
O Autorovi - Filip Valtr

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)