Samsung Gear Solo – hodinky nezávislé na telefonu

samsung-gear-2 (1)

O chytrých hodinkách s možností vložení SIM karty se spekuluje již od doby, kdy společnosti Samsung a Sony ukázaly svoje řešení v této oblasti trhu. Není to tak dávno, co jsme vás informovali o možném představení tohoto nezávislého modelu. Nyní se serveru The Korea Herald podařilo zjistit více informací, včetně jména.

Samsung-Gear-2-smartwatch-Gear-Solo

Ano, je to tak. Pravděpodobně se v brzké době dočkáme celkově čtvrtého modelu chytrých hodinek od společnosti Samsung. Jejich jméno bude Samsung Gear Solo. Vylepšení oproti ostatním modelům bude spočívat v možnosti vložení SIM karty. Hodinky tak budou zcela nezávislé na vašem mobilním telefonu a dokážou plnit veškeré základní funkce. V redakci si ale nedokážeme představit plnohodnotné zastoupení například u psaní emailů, SMS či čehokoliv jiného s textem.

Hodinky by se měly jako první objevit v Jižní Koreji, uvedení do celého světa je prozatím jedním velikým otazníkem. Ani my v redakci si nedokážeme představit cenu tohoto zařízení. Hodinky Samsung Gear 2 se již v tuto chvíli pohybují ve zcela astronomických číslech. Pokud se nyní budeme pohybovat čistě na úrovni spekulací, cena by se mohla pohybovat okolo 9 999 Kč. Jedná se ale o náš čistý odhad, podle ceny dosavadních modelů.

Líbily by se vám Samsung Gear Solo? Kolik byste za ně byli ochotni zaplatit?

Zdroj: Android Central.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)