TOPlist

Aktualizace Samsung Gear S2: Nové ciferníky a instalace aplikací z hodinek

Samsung-Gear-S2-ciferník

Kulaté chytré hodinky Samsung Gears S2 začaly v právě končícím týdnu dostávat firmwarovou aktualizaci. Aktualizace by měla mít přibližně 60 MB a měla by se týkat obou verzí hodinek, tedy Samsung Gear S2 Classic, které povyšují na verzi R732XXU2DPFB, i sportovní verze Samsung Gear S2, která tímto updatem povyšuje na R730XXU2DPFB.

Samsung Gear S2 nabídne nové funkce

Nová aplikace My Photo vám umožní přidat až deset vlastních fotografií, které budou cyklovat na ciferníku při každém probuzení hodinek. Další novinkou, která je poměrně důležitá, je možnost instalovat aplikace přímo z hodinek, bez nutnosti zvedání telefonu.

Samsung Gear S2 update

Vylepšena byla i Fitness aplikace, která nově disponuje pokročilou funkcí měření spánku. Své fitness aktivity pak budete moci sdílet na sociálních sítích přímo z hodinek. Přepracovaná byla i aplikace pro předpověď počasí, která má nyní o něco plošší vzhled, index UV či časy východu a západu Slunce.

Aktualizace navíc přidává možnost spustit časovač nebo psaní zpráv pomocí hlasu. Zcela nová je pak aplikace Kontakty a s ní související widget. No a konečně, aktualizace nese i nové menu nastavení oznámení, když žádné oznámení není k dispozici.

Aktualizace je již venku a pomalu se šíří na hodinky po celém světě. Pro její instalaci je ale třeba se ujistit, že máte aktuální verzi aplikace Samsung Gear ve svém smartphonu.

Galaxy Wearable (Samsung Gear)
Galaxy Wearable (Samsung Gear)

Zdroj: androidauthority.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)