TOPlist

Samsung Galaxy Tab jen za 299$

samsung galaxy tab nahled

Třetí největší americký mobilní operátor Sprint reaguje na konkurenční Verizon, který zlevňoval minulý týden, a vyrovnává cenu Samsungu Galaxy Tab na 499 USD (cca 9 300 Kč) bez smlouvy. V případě uzavření nové smlouvy mohou zákazníci tento tablet pořídit dokonce za pouhých 299 USD (cca 5 600 Kč).

Pokles cen je reakcí na představení nové generace tabletů s procesory Tegra 2, operačním systémem Android 3.0 Honeycomb a podporou 4G sítí. Mezi nejočekávanější patří Motorola Xoom, kterou bude nabízet Verizon, a LG G-Slate, jež si budou moci pořídit zákaznici amerického T-Mobile. Samsung bude u Verizonu konkurovat sám sobě modelem Galaxy Tab 4G LTE, který kromě podpory nejnovější generace datových sítí bude mít 5Mpx fotoaparát a procesor taktovaný na 1,2 GHz.

Doplněno: Cena 299 USD se týká uživatelů, kteří podepíšou dvouletou smlouvu s paušálem 30 USD/měsíc (limit 2 GB) nebo 60 USD/měsíc (limit 5 GB).

Zdroje: Android Phone Fans, AndroidSPIN a Android And Me.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)