TOPlist

Samsung Galaxy S7 Edge v limitované olympijské edici

samsung_galaxy_s7_edge_olym

5. srpna odstartují v brazilském Rio de Janeiru 31. letní olympijské hry. Společnost Samsung Electronics, která je partnerem her, připravila k této příležitosti limitovanou edici své vlajkové lodi Samsung Galaxy S7 Edge.

Olympijská edice Samsung Galaxy S7 Edge Olympijská edice Samsung Galaxy S7 Edge

Výrobce bude rozdávat chytrý telefon v tomto provedení všem 12 500 sportovcům, účastnícím se soutěže. V USA, Brazílii, Číně, Jižní Koreji a Německu půjde do prodeje vždy po 2016 kusech.

https://youtu.be/a4u2bwHojIU

Proti původním předpokladům nebude uvolněna žádná verze Galaxy S7 Olympic Games Edition, takže zájemci, kterým se nelíbí zahnuté hrany obrazovky, mají jednoduše smůlu.

Limitovaná edice Limitovaná edice

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Games Edition

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Games Edition se od sériového modelu liší především barvou – je k dispozici v černém, nebo tmavomodrém provedení. Jeho tělo zdobí prvky v pěti barvách olympijských kruhů: modré, červené, zelené, žluté a černé. Na první pohled zaujme žlutý reproduktor a tlačítko Domů, červené tlačítko napájení, zelená tlačítka hlasitosti, nebo modré orámování fotoaparátu.

Budou mít olympionici radost? Budou mít olympionici radost?

Olympijské znaky najdete také na odemykací obrazovce a v oznamovací liště. Vizuálních změn se dočkala také grafická nadstavba TouchWiz, laděná do tmavých odstínů.

Upravený olympijský motiv Upravený olympijský motiv

Cena ve Spojených státech je nastavena na 849,99 dolarů, tedy v přepočtu asi na 20 800 Kč a dle dosavadních informací bude „limitovka“ v prodeji výhradně v řetězci BestBuy. Zahájení prodejů je očekáváno v následujících hodinách.

Upravený olympijský motiv Upravený olympijský motiv

Zdroje: androidcentral.com, phonearena.com, gsmarena.com, samsung.com, theverge.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)