Tapety a aplikace z telefonu Samsung Galaxy S6 ke stažení

galaxy_s6_tapety

V nedávno představené vlajkové lodi Samsung Galaxy S6 je kromě nového hardware a kovového provedení také řada aktualizovaných aplikací, které jsou součástí „základní palubní výbavy“ nejvyšší řady Galaxy. Původní i nové programy přicházejí s novou verzí, která lépe zapadá do designu Androidu 5.0 Lollipop a často přináší i nové funkce.

Jeden ze členů diskuzního fóra XDA, vystupující zde pod přezdívkou Albe95, tyto aplikace z Galaxy S6 stáhl a vystavil je na Internet. Fungovat by údajně měly na všech zařízeních Samsung s oficiální verzí Androidu 5.0 Lollipop, obsahující grafickou nadstavbu TouchWiz. Pokud tedy váš mobil Samsung dostal update na poslední verzi systému, pak by vám níže uvedené programy měly bez problémů fungovat (týká se tedy modelů Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3 a Galaxy Note 4).

Odkazy na stažení aplikací

Před instalací nové verze doporučujeme provést zálohu aktuální verze například s pomocí nástroje Titanium Backup či podobného.

Tapety z telefonu Samsung Galaxy S6

K mání je také sada tapet z poslední verze jihokorejské vlajkové lodi. Zatím jich je celkem pět, jsou ve formátu PNG, mají rozměry 2240 x 2240 obrazových bodů a je možné je stáhnout v jednom balíku, velkém 7,37 MB. Použít je můžete i na telefonech jiných značek.

Zdroje: Android Authority, AndroidGuys, XDA Developers, AndroidSPIN.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)