TOPlist

Samsung Galaxy S5 dostane Android 4.4.3 ještě tento měsíc

samsung-galaxy-s5-mwc-2014-24_610x458

Dobrá zpráva míří k majitelům současného top modelu od korejského Samsungu- Galaxy S5. Ještě tento měsíc by se měli dočkat aktualizace na poslední verzi Androidu – 4.4.3 KitKat. Tabulka, která se objevila na serveru AndroidGeeks ukazuje, že update je již hotový a měl by dorazit do konce měsíce. Aktualizace je připravena jak pro verzi s pohonem ve formě Qualcomm Snapdragon tak pro procesory Exynos.

Samsung Galaxy S5 vodotěsnost

V tabulce se objevila i loňská vlajková loď, Galaxy S4. Její majitelé si budou na aktualizaci počkat o něco déle. Konkrétně do července. Update je ve fázi finálního testování.

update

A co vlastně verze Androidu 4.4.3 KitKat přináší? Nejedná se o zvlášť velkou věc. Především se opravují nalezené chyby. Známá „mm-qcamera-daemon“, jež stála za přehříváním telefonu, by již měla být vyřešena. Pravděpodobně jedinou pozorovatelnou změnou bude lehce pozměněný vzhled dialeru.

Až vám aktualizace dorazí, určitě se s námi podělte v komentářích.

Zdroj: Android Community

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)