Samsung Galaxy Note 4 získává aktualizaci na Marshmallow. V Maďarsku už ji instalují

Samsung Galaxy Note 4 – Maďarsko aktualizuje- náhleďák

Není mnoho zařízení, která by nabídla Android 6.0 Marshmallow. V podstatě se jedná jen o zařízení Nexus a několik málo dalších smartphonů, zejména z dílny HTC. O to zajímavější je, že uživatelé z Maďarska hlásí dostupnost aktualizace na Android 6.0 pro phablet Samsung Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4 získává aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow

Jeden by si pomyslel, že jako první získá aktualizaci současný model řady, Samsung Galaxy Note 5, nicméně alespoň v Maďarsku tomu tak není. Tamní majitelé tohoto phabletu již nyní mohou s čistým svědomím instalovat oficiální OTA aktualizaci. Ta přináší všechny novinky, které přináší samotný Android 6.0 Marshmallow, jako například mód Doze, individuální nastavení oprávnění aplikací, Now On Tap a další funkce. Kromě toho také Samsung Galaxy Note 4 získává i některé další funkce, díky rozšiřovaní schopností samotné grafické nadstavby TouchWiz.

Samsung Galaxy Note 4 je první. Kdo bude následovat?

Nyní má tedy Samsung hotovou první aktualizaci na nejnovější Android a je nezvyklé, za jak dlouho se od vydání Androidu 6.0 aktualizace dostala mezi uživatele. Jedná se zde o prodlevu „dva měsíce a pár dní“, což je u Samsungu (ale i jiných výrobců) slušná rychlost. Jistě všichni pamatujeme, jak jsme na aktualizace čekali půl roku a často i déle. Nyní je tedy jen otázkou času, kdy aktualizace dorazí i k nám a za jak dlouho dostanou aktualizaci i další zařízení, včetně ostatních výrobců.

Zdroj: TalkAndroid

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)