Samsung Galaxy Note 4: další stylový koncept

samsung_galaxy_note_4_ico

Phablet Samsung Galaxy Note 4 sice bude představen až v září (pravděpodobně 3. 9.), nicméně již dnes se můžete podívat na to, jak by mohl vypadat. Jeden z čerstvých konceptů designéra Ivo Marice ukazuje očekávané změny v konstrukci a tvaru těla. Autor stavěl na dosavadních informacích a zvěstech o očekávaném modelu.

Samsung Galaxy Note 4 dle představy Ivo Marice Samsung Galaxy Note 4 dle představy Ivo Marice

Velikost obrazovky zůstala stejná jako v předchozí generaci, tedy 5,7″, zvětší se ale rozlišení na 1440 x 2560 obrazových bodů (QHD). Současně s tím ale díky tenčím rámečkům kolem displeje bude zařízení působit subtilnějším dojmem než jeho předchůdce. Phablet v tomto návrhu je tenký jen 8,3 milimetrů, vysoký 148 mm a široký 77 milimetrů.

Zobrazování samozřejmě zajišťuje SAMOLED panel a rám je vyroben z kovu, zatímco odnímatelný zadní kryt by měl být z měkčeného plastu. Hlavními rysy tohoto návrhu je zakřivené krycí sklo displeje a zadní kryt, navržený ve stylu známém z modelu Galaxy S5.

Samsung Galaxy Note 4 dle představy Ivo Marice Samsung Galaxy Note 4 dle představy Ivo Marice

Na svém místě zůstal snímač tepové frekvence, tlačítka pod displejem a stylus. Galaxy Note 4 by měl také disponovat bezpečnostním prvkem v podobě snímače otisku prstů, integrovaného do mechanického tlačítka Domů. Počítá se s tím, že Galaxy Note 4 bude odolný proti vodě a prachu.

Samsung Galaxy Note 4 dle představy Ivo Marice Samsung Galaxy Note 4 dle představy Ivo Marice

Dle našeho mínění vypadá tento návrh velmi dobře, ačkoli na první pohled jsou změny proti Galaxy Note 3 spíše minimální, jak můžete posoudit z posledního snímku.

Porovnání Galaxy Note 3 a Galaxy Note 4 Porovnání Galaxy Note 3 a Galaxy Note 4

Zdroje: ChezaSite, Droider a Concept Phones.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)