Samsung Galaxy Note 3 oficiálně představen! [Aktualizováno]

Samsung GALAXY Note 3

A je to tady! Nový Samsung Galaxy Note 3 byl oficiálně představen a jak se zdá, tak se máme opravdu na co těšit! Podle všeho se dočkáme designu, který je velmi podobný novince v podobě Samsung Galaxy S4, samozřejmě s větším displejem a novým S-PEN.

Telefon přijde 25. září v první vlně do celkem 149 zemí po celém světě! Dostupný bude za začátku ve třech barvách – černé, bílé a růžové. Později přijdou na řadu další barvy, musím říci, že nabídka bude opravdu veliká!

GALAXY_Note_3(6)

Další novinkou, které se dočkáme je kompletně přepracovaný S-PEN. Nově je dle slov mluvčího přímo klíč k ovládání telefonu. Přidržením tužky kousek od displeje se objeví tečka, po zmáčknutí tlačítka se objeví tzv. Air Command, což je něco jako zkratka se zástupci na ploše.

Další novinkou, která je úzce spojena s S-PEN je aplikace Scrapbook. Ta vám umožní například ve webovém prohlížeči označit text a obrázky, které chcete mít dostupné v pozdější době a ty se vám potom uloží do aplikace Scrapbook k pozdějšímu využití.

Vylepšení se dočkal i multitasking a musím říci, že se mi velmi líbí. Nově budete moci pomocí S-PENu nakreslit okénko na displeji a zvolit, jakou aplikaci v něm budete chtít mít. Vše tak bude možné zapínat ve volné plovoucích oknech.

Novinkou bude také funkce Multi Vision, která vám umožní spojit několik zařízení k sobě a zvětšit tak celkový displej.

GALAXY_Note_3(2)

 

V novém přístroji se dočkáme Super AMOLED displeje s velikostí 5,7palce a FULL HD rozlišení. Velikosti nového zařízení budou 79,1 x 151.2 x 8,3 mm a váha bude 168 gramů.

Pro další informace a oficiální specifikace se podívejte na náš článek o Samsung Galaxy Note 3!

Specifikace:

  • Procesor – LTE 2.3 GHz Quad-Core Processor, – 3G 1.9 GHz Octa Core Processor ( A15 1.9 GHz + A7 1.3 GHz)
  • Displej – Super AMOLED s velikostí 5,7palce a FULL HD rozlišením
  • Fotoaparát – Zadní s rozlišením 13 Mpix, nahrávání UHD videa @30fps
  • RAM -3GB RAM
  • Baterie – 3200mAh
  • Velikost -151.2 x 79.2 x 8.3 mm
  • Váha – 163 gramů
  • Konektivita – WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80), GPS / GLONASS, NFC, Bluetooth® v 4.0 (LE), IR LED (Remote Control), MHL 2.0
  • Vnitřní úložiště – 32/64GB, rozšiřitelné až o 64GB microSD kartu
  • Senzory – Gesture, Accelerometer, Geo-magnetic, Gyroscope, RGB, Proximity, Barometer, Temperature & Humidity, Hall Sensor
  • Air Command – Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window, S Note, Multi Window, new Easy Clip, Direct Pen Input

Galerie:

note1

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)