TOPlist

Samsung Galaxy F: koncept prémiového modelu vlajkové lodi

samsung_galaxy_f_ico

Stále častěji se objevují zvěsti, že Samsung plánuje vyrábět dva různé modely své vlajkové lodi Galaxy S5, přičemž „prémiová varianta“ by měla mít kovové tělo. Na prezentaci, jež proběhla v rámci veletrhu Mobile World Congress, se publikum muselo spokojit s víceméně standardním telefonem řady „S“, který po stránce svého provedení rozhodně nepřekvapil ani v pozitivním, ale ani v negativním smyslu. Zásadní otázka v tuto chvíli zní: chystá Samsung ještě něco? Dočkáme se hardwaru z Galaxy S5 v kovovém těle? Ponese novinka název Galaxy F?

Podle dosavadních zpráv by Samsung Galaxy S5 „Premium Edition“ mohl být představen již v květnu. Pochopitelně se tento model bude proti standardní „es pětce“, jejíž prodeje začnou 11. dubna, pohybovat ve vyšší cenové hladině. Lze předpokládat, že se vyšší výbava dotkne například displeje, který by mohl přijít s rozlišením 2560 x 1440 obrazových bodů.

V tuto chvíli sice nejsou známy žádné podrobnější informace, nicméně na webu se již objevil jeden z prvních konceptů, který může alespoň rámcově nastínit, o čem by Galaxy F vlastně mohl být. Koncept byl vytvořen designérem jménem Ivo Maric, který do něj zakomponoval všechny dosavadní zvěsti, včetně toho, že nový smartphone bude mít dedikované tlačítko fotoaparátu.

Výsledek posuďte sami z obrázků v tomto článku a dejte nám vědět v diskuzi, zda by vás Samsung Galaxy F oslovil, pokud by vypadal právě takto.

Zdroj: Galaxy Droid.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (68)