TOPlist

Samsung prezentuje funkce vylepšeného pera S Pen z Galaxy Note 4

s_pen_ico

Jednou z novinek phabletu Samsung Galaxy Note 4 má být (mimo jiné) také vylepšené „elektronické pero“ (nebo, chcete-li, stylus) S Pen. Jihokorejský výrobce se rozhodl představit jeho nové funkce v propagačním videu, ve kterém ukazuje například novou funkci Smart Select, dovolující výběr více objektů (obrázků a textů) napříč aplikacemi a jejich připojení k e-mailové zprávě či sdílení skrze jiný program.

Smart Select také umí z vybraného textu „vypreparovat“ nejrůznější informace (například adresu/datum) a předat je příslušným aplikacím (třeba Mapám Google/Kalendáři Google) k dalšímu zpracování.

S pomocí funkce Photo Note lze pořídit snímek fotoaparátem (vyfotíte si například tabuli se zápisem) a tento dále upravovat a doplňovat – například přidávat své vlastní poznámky, nebo opravit chybu.

https://www.youtube.com/watch?v=0ywUStNPlH4

Připomeňme, že Galaxy Note 4 byl představen na začátku září. Zařízení má 5,7″ QHD SAMOLED obrazovku, čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 805 na 2,7 GHz či osmijádrový Samsung Exynos 5433 na 1,9 GHz, 3 GB operační paměti, 16Mpx fotoaparát a řadu dalších zajímavých parametrů.

Do prodeje na našem trhu by se měl dostat koncem října za cenu převyšující 21 tisíc korun, zatím se prodává v Číně a Jižní Koreji. Do konce měsíce by Note 4 měl být dostupný ve 140 zemích po celém světě.

Zdroje: Mobil Telefon, Geeky Gadgets, SoyaCincau, NeoWin, Softpedia.

Chcete se stát součástí největší Android akce u nás a vyzkoušet si na vlastní kůži mimo jiné i tento skvost? Registrujte se na Android RoadShow 2014.
registrace roadshow

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)