TOPlist

Rychlý tip: CTRL + Z/F/C/V na Androidu? Žádný problém

rychle-tipy-ctrl

Formátování při samotném psaní na Androidu je téměř neexistující. Kopírování, vkládání a mazání je základ – pokud jste však zvyklí využívat usnadňujících zkratek CTRL + ze systému Windows i při psaní na Facebooku, Android je na tyto činnosti krátký. Stačí však nainstalovat jednoduchou aplikaci Inputting Plus a díky panelu v oznámení budete moci vracet smazaný text nebo hledat a nahradit jeho části.

Chybí vám CTRL zkratky? Vyzkoušejte Inputting Plus

Pro instalaci praktického Inputting Plus je hned několik důvodů – tabulka v oznámení se zobrazí pokaždé, když budete na svém Android přístroji psát. Ani při psaní ve WhatsAppu, do kalendáře či poznámek se vám už nikdy nestane, že byste se k například omylem smazanému textu nedostali. Panel v centru notifikací totiž nabízí klasickou manipulaci s textem podobně jako v textových editorech. CTRL + Z/F/C a mnoho dalších zkratek v aplikaci pohodlně naleznete.

Aplikace rovněž poskytuje historii, kterou lze zabezpečit heslem. Sám vývojář uvádí seznam nutných oprávnění, které se sestává ze čtyřech položek.

Inputting Plus: Ctrl + Z/F/C/V
Inputting Plus: Ctrl + Z/F/C/V

Další rychlé tipy na zajímavé aplikace

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)