Rovio pozastavuje Angry Birds. Na Android vyšla jejich nová hra Battle Bay

Rovio

Společnost Rovio je známá hlavně legendární sérií Angry Birds. V minulosti vydali i několik her mimo tuhle sérii, nicméně neměli moc velký úspěch. To se nyní zkouší změnit s Battle Bay.

Rovio přináší hru bez „naštvaných ptáků“

Angry Birds už jsme mohli vidět několik druhů her. U některých to ani nedávalo moc smysl, naštěstí ale také Rovio několikrát ukázalo, že se nebojí vydat hru bez značky Angry Birds. Tou další je Battle Bay, což je v podstatě MOBA hra na moři.

Battle Bay – Teaser Trailer

Battle Bay – Teaser Trailer

Hra má povedenou kreslenou grafiku. Každá loď má k dispozici několik vylepšení zbraní, díky kterým budete jednodušeji sestřelovat nepřátelské lodě. Hráč také bude rozhodovat o své posádce na lodi, což také ovlivní výsledek bitev. Jelikož se jedná o MOBA hru, tak nechybí několik tříd lodí.

Kromě Angry Birds, je nicméně Rovio proslavené také in-game nákupy za reálné peníze. Ty jsou v Battle Bay až do výše 2 700 Kč. Průměrné hodnocení na Google Play má prozatím velmi pěkných 4,4, hru hodnotilo 36 000 lidí.

Jak se vám líbí Battle Bay?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)