Robotický vysavač LG kromě uklízení dokáže hlídat i domácí mazlíčky

Vysavač LG

Nový robotický vysavač LG HOM-BOT Turbo+ dokáže kromě klasického uklízení, posloužit i jako “hlídací pes” případně přímo mazlíčky pohlídat díky několika zajímavým funkcím.

Vysavač LG se promění v robota

Tento nový vysavač má přední kameru a Wi-Fi připojení, díky kterému můžou uživatelé kontrolovat nejen jak uklízí, ale i domácnost v reálném čase. Robot je plně automatický, každopádně přes mobilní aplikaci jde ovládat odkudkoliv. Systém je v češtině, a to včetně hlasových signalizací.

LG CordZero™ HOM-BOT TURBO+: USP full version

LG CordZero™ HOM-BOT TURBO+: USP full version

Zajímavá je funkce Home Guard, která se aktivuje, pokud se vysavač zaparkuje před vstupní dveře. Pokud vysavač zaznamená nějaký pohyb, pořídí a odešle fotografie uživatelovi. Home View naopak monitoruje domácnost v reálném čase, záběry z přední kamery se posílají přímo do aplikace.

Samozřejmě ale to hlavní je samotné uklízení. LG se chlubí svým motorem, který by měl být oproti konkurenci mnohem vyšší životnost, dává na něj dokonce záruku 10 let. Zlepšení se dočkalo i uklízení v rozích, které díky tvaru lépe vyčistí, než kulaté vysavače. V balení je k dispozici i mop a kartáč na zvířecí chlupy. Cena vysavače bude poměrně vysoká, na českém trhu stojí 27 990 Kč. Dostupnost se očekává od 5. prosince.

Jaké další funkce byste rádi viděli u robotického vysavače?

Zdroj: TK, TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)