Sekačky Robomow vám usnadní život – na pražské Roadshow nebudou chybět

robomow cover

Robotické sekačky se mohou stát užitečnými pomocníky těm, které sekání trávy zrovna moc nebaví a svůj čas by raději věnovali něčemu jinému. Díky firmě Robomow, která nám dva modely zapůjčila na dlouhodobé testování vám můžeme tyto moderní roboty na kolečkách ukázat i na pražské Android Roadshow. Možná si teď říkáte, že sekačky (byť chytré) nemají nic společného s telefony. To je ale omyl, neboť se skrze smartphone dají ovládat. Vy se tak místo ježdění po zahradě můžete pohodlně usadit, dát si drink a nechat sekačku Robomow udělat práci za vás.  Oproti konkurenčním modelům, určeným pro stejnou velikost trávníku, jsou sekačky Robomow silnější, rychlejší a navíc perfektně zarovnává i okraje trávníku, protože jako jediné na trhu sečou i za stopou svých kol.  K vidění budou modely RC306 a RS622.

Robomow-RC306 (48)

Kde si můžu sekačky Robomow prohlédnout?

Chytré sekačky a spousty dalších vychytávek si můžete prohlédnout již příští sobotu 21.6. během pražské zastávky Android Roadshow. Ta se uskuteční v Konferenčním Centru U Hájků, které najdete na adrese Na Poříčí 1052/42. Lze využít i vstup skrze Designhotel Elephant, ulicí Na Florenci 29. A mimochodem, náš redaktor Honza Dolejš napsal o sekačce Robomow RC306 i podrobnou recenzi.

Logo_U hajku_redesign-cz

Kromě sekaček na vás bude čekat elektromobil Tesla Model S, chytré brýle Google Glass či oficiální představení vlajkové lodi LG G3 pro Českou republiku. A samozřejmě spousta soutěží, technologických vychytávek a zábavy.

Android RoadShow 2014 limited Nezapomeňte, že za 10 pozvaných lidí, kteří na akci skutečně dorazí, od nás dostanete tričko z limitované edice Android Roadshow zcela zdarma.

Registrace již běží, přidejte se k více než 1 000 fanouškům moderních technologií.

registrace roadshow

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)