TOPlist

Robomow – chytrá sekačka ovládaná vaším telefonem

robomow cover

Jestli vás nebaví jezdit tam a zpátky po zahradě a tlačit před sebou sekačku, není nic jednoduššího, než si pořídit robotickou, která práci udělá za vás a vy ji navíc můžete ovládat ze svého mobilního telefonu. Místo autíčka na dálkové ovládání můžete mít sekačku. Dobře odvedené tahy prstem po displeji se na vaší trávě záhy projeví.

robomow

robomow2

Jedním z výrobců robotických sekaček je firma Robomow, která aktuálně představila portfolio sekaček pro rok 2014. Mezi další výrobce robotických sekaček se řadí firma Husqvarna, Lizard či Belrobotics. V nabídce jsou modely vhodné jak pro malé zahrady, tak pro velké plochy. Nás ale především zajímá, jak sekačka komunikuje s telefonem. Děje se tak skrze Bluetooth 4.0 LE, což nás vede k myšlence, že pokud je vaše zahrada opravdu velká, budete muset své křeslo strategicky umístit doprostřed, aby signál všude dobře dosáhl. Na druhou stranu na volném prostranství bez zdí a podobných překážek bude dosah Bluetooth pravděpodobně postačující. Cena základního modelu vhodného pro plochy od 0 do 200 m2 byla stanovena na 23 990 Kč.

robomow3

Zaujala vás robotická sekačka s možností ovládání z telefonu? Chtěli byste si přečíst její recenzi? 

Zdroj: TZ

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)