TOPlist

Reproduktor Google Home dostal nové barvy

reproduktor Google Home

Reproduktor Google Home se prodává na několika trzích, my si ještě musíme nějaký čas počkat. V USA už jsou k dispozici i barevné varianty, tak se aspoň můžeme podívat, jaké barvy se dají koupit.

Reproduktor Google Home v šesti nových barvách

Velkým plusem je to, že jiné barevné variace se dají koupit levně a dají se vyměňovat podle potřeby. Cena je rozdělena podle materiálů. Oranžová, zelenomodrá a fialová základna je vyrobena z tkaniny a stojí 20 dolarů, což je v přepočtu zhruba 500 korun.

Google Home barevné kombinace

Pak tu jsou ale kvalitnější kovové základny, které se dají koupit v černé, měděné a bílé barvě. Cena je pak dvakrát vyšší, tedy 40 dolarů. To je v přepočtu zhruba 1000 korun. Výměna základen je jednoduchá, k samotnému reproduktoru jsou připevněné pomocí magnetu.

Jediné větší mínus je, že Google oznámil exkluzivitu těchto základen pouze pro Google Store, který je v České republice nedostupný. Snad se to ale týká jen těchto barevných kombinací a jiné barevné varianty se objeví u klasických prodejců. Dostupnost v Česku prozatím nebyla potvrzena.

Jak se vám líbí nové barevné varianty Google Home?

Zdroj: androidpolice.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)